Camera inspectie

Bij Van der Zuiden, uw vertrouwde allround loodgieter en installatiebedrijf in Delft, bieden we geavanceerde camera inspectie diensten aan. Ons ervaren team gebruikt de nieuwste technologieën om nauwkeurige inspecties uit te voeren van uw leidingen en riolering. Of het nu gaat om het opsporen van lekkages, verstoppingen, of het beoordelen van de staat van uw leidingwerk, onze camera inspectie biedt een efficiënte en effectieve oplossing.

Waarom kiezen voor onze camera inspectie?

Camera inspectie is een niet-invasieve methode die ons in staat stelt om de binnenkant van uw leidingen te bekijken zonder graafwerkzaamheden of sloop. Dit bespaart tijd, geld, en overlast. Onze geavanceerde camera’s leveren heldere beelden waarmee we problemen nauwkeurig kunnen lokaliseren en diagnosticeren. Dit stelt ons in staat om gerichte reparaties uit te voeren en onnodige werkzaamheden te voorkomen.

Onze camera inspectie diensten

 • Lekdetectie: Snel en nauwkeurig opsporen van lekkages in leidingen.
 • Verstoppingslocatie: Identificeren van de locatie en oorzaak van verstoppingen.
 • Inspectie voor aankoop: Beoordelen van de staat van leidingen en riolering bij de aankoop van een nieuw pand.
 • Regelmatige controles: Preventieve inspecties om problemen vroegtijdig te ontdekken en te verhelpen.

Hoe werkt camera inspectie?

 1. Afspraak maken: Neem contact met ons op via 070 720 00 90 of onze contactpagina om een afspraak te plannen.
 2. Voorbereiding: Ons team bereidt de inspectie voor door toegang te verkrijgen tot het te inspecteren leidingwerk.
 3. Inspectie: We voeren de camera inspectie uit, waarbij onze technici de beelden in real-time bekijken om problemen te identificeren.
 4. Rapportage: Na afloop ontvangt u een gedetailleerd rapport van onze bevindingen, inclusief aanbevelingen voor eventuele reparaties of onderhoud.

Voordelen van camera inspectie

 • Nauwkeurigheid: Precieze identificatie van problemen zonder giswerk.
 • Kostenbesparing: Voorkomt onnodige reparaties en graafwerkzaamheden.
 • Tijdbesparing: Snelle diagnose stelt ons in staat om efficiënt te werken.
 • Preventie: Helpt toekomstige problemen te voorkomen door vroegtijdige detectie.

Altijd klaar voor spoedgevallen

Onthoud dat we 24 uur per dag bereikbaar zijn voor spoedgevallen. Ons team staat altijd klaar om snel te reageren, of het nu gaat om een acute verstopping of een ander urgent probleem.

Bij Van der Zuiden zetten we ons in voor de tevredenheid van onze klanten door het leveren van hoogwaardige diensten, afgestemd op uw specifieke behoeften. Met ons ervaren en vriendelijke personeel, en een werkgebied dat Delft en omstreken beslaat, zijn we uw ideale partner voor camera inspectie en alle andere loodgieterswerkzaamheden. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.