Installatie van sanitair

Bij Van der Zuiden, uw vertrouwde loodgieter en installatiebedrijf in Delft, zijn we gespecialiseerd in de installatie van sanitair voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en een focus op kwaliteit en service, bieden wij een complete oplossing voor al uw sanitaire behoeften. Van de installatie van een nieuwe badkamer tot het vervangen van sanitair in uw keuken of toilet, wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en een resultaat dat aan al uw wensen voldoet.

Waarom sanitair installatie van van der zuiden?

Ons team bestaat uit ervaren professionals die niet alleen deskundig zijn in hun vak, maar ook vriendelijk en betrouwbaar. Wij begrijpen het belang van goed functionerend sanitair in uw dagelijks leven en zetten ons volledig in om elke opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren. Hier zijn enkele redenen waarom klanten voor Van der Zuiden kiezen:

 • Deskundig advies: Wij bieden persoonlijk advies en helpen u bij het kiezen van het juiste sanitair dat past bij uw wensen en budget.
 • Hoogwaardige installatie: Onze installaties voldoen aan de hoogste standaarden, met aandacht voor detail en functionaliteit.
 • Betrouwbare service: Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Uw project is bij ons in goede handen.
 • 24/7 bereikbaarheid voor spoedgevallen: Problemen met uw sanitair kunnen op elk moment ontstaan. Wij zijn dag en nacht bereikbaar om u te helpen.

Onze sanitaire diensten

Onze sanitaire diensten omvatten een breed scala aan werkzaamheden, waaronder:

 • Installatie van badkamers: Van douches en baden tot wastafels en toiletten, wij zorgen voor een complete badkamerinstallatie.
 • Keukensanitair: Installatie van kranen, spoelbakken en andere sanitaire voorzieningen in uw keuken.
 • Toiletinstallatie en -vervanging: Of u nu een nieuw toilet wilt installeren of uw bestaande toilet wilt vervangen, wij bieden snelle en efficiĆ«nte service.
 • Reparatie en onderhoud: Naast installatie bieden wij ook reparatie en onderhoud van uw bestaande sanitair.

Hoe wij sanitair installeren

 1. Persoonlijk overleg: We beginnen met een persoonlijk gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.
 2. Offerte op maat: Na het overleg ontvangt u van ons een duidelijke en transparante offerte.
 3. Planning en uitvoering: Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen we de werkzaamheden in en zorgen we voor een professionele uitvoering.
 4. Oplevering en nazorg: Na afronding van de installatie lopen we samen met u alles na om te zorgen dat alles naar wens is. Ook voor vragen of aanvullende diensten na de installatie staan we voor u klaar.

Neem contact met ons op

Heeft u plannen voor nieuwe sanitair of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 070 720 00 90 of bezoek onze contactpagina. Ons team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en topkwaliteit service.

Bij Van der Zuiden zetten we ons in voor de tevredenheid van onze klanten door het leveren van hoogwaardige sanitaire installaties, afgestemd op uw unieke behoeften. Met ons ervaren en vriendelijke personeel, en een werkgebied dat Delft en omstreken beslaat, zijn we uw ideale partner voor al uw sanitaire projecten. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.